Mostbet-də qeydiyyat necə aparılır? Nə tələb olunur?

Разговоры обо всем
Ответить
Hunter

Mostbet-də qeydiyyat necə aparılır? Nə tələb olunur?

Сообщение Hunter »

Salam, əziz forum üzvləri. Mən Mostbet-də qeydiyyatdan keçmək qərarına gəldim, amma proses haqqında heç nə bilmirəm. "Qeydiyyat mostbet" deyə axtardım, amma ətraflı məlumat tapmadım. Qeydiyyat necə aparılır? Nə qədər vaxt aparır? Hansı məlumatları doldurmaq lazımdır? Şəxsi sənədlər tələb olunur? Mən təzəyəm, ona görə addım-addım izah etsəniz, çox minnətdar olaram. Bir də qeydiyyatdan sonra bonus verirlər? Çox sağ olun.
Harpa

Re: Mostbet-də qeydiyyat necə aparılır? Nə tələb olunur?

Сообщение Harpa »

Salam qardaş. Qeydiyyat çox sadədir, mən də ilk dəfə olanda elə bildim çətin olacaq, amma hər şey bir neçə dəqiqəyə bitir. Sən qeydiyyat mostbet səhifəsinə gir, orada "Qeydiyyat" düyməsi var. Onu klikləyirsən və qarşına bir neçə variant çıxır: bir kliklə qeydiyyat, telefonla, e-poçtla. Mən sənə telefonla qeydiyyatı məsləhət görürəm, ən asanıdır. Nömrəni yaz, şifrə düzəl, valyutanı seç (AZN), promo kodun varsa onu da yaz, sonra "Qeydiyyatdan keç" düyməsini sıx. Bir dəqiqəyə SMS gəlir, oradakı kodu yaz, qeydiyyat bitdi. Heç bir sənəd tələb olunmur ilkin mərhələdə, yalnız pul çıxararkən kimliyi təsdiqləmək üçün lazım ola bilər. Qeydiyyatdan sonra dərhal ilk depozit bonusu aktivləşir, adətən 100%-ə qədər. Mən də belə başlamışdım, çox rahatdır. Sənə uğurlar.
Ответить