Mostbet az apk necə yükləyim?

Разговоры обо всем
Ответить
Harpa

Mostbet az apk necə yükləyim?

Сообщение Harpa »

Salam uşaqlar mən mostbet az apk yükləmək istəyirəm telefonuma android üçün hardan tapa bilərəm. Google Play-də axtardım tapmadım hardan yükləyə bilərəm təhlükəsizdimi. Azərbaycan dili varmı proqramda yoxsa ingilis dilindədi. Kim Azərbaycandan mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Proqram nə qədər yer tutur telefonda ramı çox yeyirmi köhnə telefonum var qorxuram ağır olsun. Batareyanı tez bitirmi onu da soruşum. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa.
Sinaps

Re: Mostbet az apk necə yükləyim?

Сообщение Sinaps »

Mostbet az apk üçün birbaşa rəsmi saytdan yükləmək lazımdır Google Play-də yoxdur mən də android istifadəçisiyəm dörd ildi oynayıram. Ən təhlükəsiz mostbet az apk üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet az apk səhifəsinə keçib oradan endirəsən burda ən son versiya olur heç bir virus riski yoxdur mən də oradan yükləmişəm. Azərbaycan dili proqramda var parametrlərdən seçə bilərsən hər şey rahatdır. Proqram təxminən 90 MB yer tutur mənim telefonum Samsung A20-dir köhnə modeldir çox rahat işləyir ramı da çox yemir. Batareyanı da normal istifadə edir brauzerdən daha sürətlidir hətta daha qənaətlidir. Bildirişlər də gəlir bonuslar barədə heç nəyi qaçırmırsan. Yüklə görəcəksən fərqi mən çox razıyam sənə də tövsiyə edirəm.
Ответить