How to withdraw money from mostbet in india necə edim?
How to withdraw money from mostbet in india necə edim?
Salam uşaqlar mən Hindistanda yaşayıram mostbet-də qazanmışam how to withdraw money from mostbet in india necə olur hardan edim. Rupi ilə çıxarmaq olurmu kartla çıxarsam nə qədər gəlir minimum məbləğ nə qədərdi. Kim Hindistandan mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Bir də komissiya alırlarmı təsdiq olmadan çıxarmaq olurmu. Mənə məlumat verin çox sağolun.
- SystemFall
Re: How to withdraw money from mostbet in india necə edim?
Hindistanda mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. How to withdraw money from mostbet in india üçün şəxsi kabinetə girib "Kassa" bölməsinə keçmək lazımdır. Minimum çıxarış kartla 500 rupi kripto ilə daha az ola bilər. Dostum deyir ki kartla çıxarış 1-3 iş günü çəkir onun son çıxarışı 2 günə gəlib. Komissiya almırlar ama təsdiq olmadan böyük məbləğ çıxarmaq olmur. Ən dəqiq how to withdraw money from mostbet in india məlumatı üçün mən sənə məsləhət görürəm how to withdraw money from mostbet in india səhifəsinə baxasan orada bütün üsullar və limitlər yazılıb. Dostum da həmişə oradan baxır. Sən də yoxla inşallah rahat çıxararsan.