Co dostaje nowy gracz w EpicStar? Bonus powitalny wygląda ok?
Co dostaje nowy gracz w EpicStar? Bonus powitalny wygląda ok?
Cześć wszystkim. Zastanawiam się nad rejestracją w EpicStar i chciałbym wiedzieć, co tak naprawdę dostaje nowy gracz. Na stronie widzę coś o bonusie na pierwszy depozyt i darmowych spinach, ale nie wiem, jak to wygląda w praktyce. Czy warunki odgrywania są sensowne, czy to kolejna pułapka z kosmicznym wagerem? I czy czasem nie ma jakiegoś bonusu bez depozytu dla nowych? Jeśli ktoś niedawno się rejestrował, podzielcie się wrażeniami, bo nie chcę wpaść w pułapkę.
Re: Co dostaje nowy gracz w EpicStar? Bonus powitalny wygląda ok?
Hej. Rejestrowałem się w EpicStar miesiąc temu i mogę powiedzieć, że bonus powitalny jest całkiem przyzwoity. Dostajesz 100% dopłaty do pierwszego depozytu (maksymalnie do równowartości 1000 dolarów) oraz do tego pakiet darmowych spinów na jeden z topowych slotów. Warunki odgrywania są standardowe dla rynku – wager oscyluje w okolicach x35, co jest do zrobienia, jeśli grasz z głową. Co ważne, bonus nie jest ograniczony czasowo, więc nie musisz go odgrywać na cito. Jeśli chodzi o bonus bez depozytu – zdarza się okazjonalnie przy specjalnych akcjach lub promokodach, ale standardowo w pakiecie powitalnym go nie ma. Polecam przed aktywacją przeczytać regulamin promocji w panelu użytkownika, żeby znać szczegóły. Więcej o bonusach znajdziesz na ich stronie: epicstar aplikacja.