Mostbet login to personal account edə bilmirəm?

Разговоры обо всем
Ответить
BMW

Mostbet login to personal account edə bilmirəm?

Сообщение BMW »

Salam dostlar mən mostbet hesabıma girmək istəyirəm mostbet login to personal account edə bilmirəm hər dəfə xəta verir deyir şifrə yanlış ama mən düz yazıram artıq 5 dəfə cəhd etdim blok oldu hesab bəlkə. Çox əsəbiyəm hesabımda pul da var qorxuram itirim. Azərbaycandan girirəm bəlkə blok var saytda. Kim bilir hardan daxil olum işlək link varmı. Bir də şifrəmi necə bərpa edim hardan yazım dəstəyə. Kömək edin zəhmət olmasa.
NikChar

Re: Mostbet login to personal account edə bilmirəm?

Сообщение NikChar »

Səni çox yaxşı başa düşürəm belə vəziyyətlər həqiqətən əsəbi olmağa dəyər mən də bir neçə dəfə yaşamışam. Azərbaycanda bəzən provayderlər saytı bloklayır ona görə işlək linklərdən istifadə etmək lazımdır. Mən sənə məsləhət görürəm mostbet login to personal account səhifəsinə keçib oradan daxil olasan burda həmişə işlək linklər olur Azərbaycan üçün də uyğundur. Şifrəni unutmusansa "şifrəmi unutdum" düyməsi var oradan bərpa edə bilərsən mailinə link gələcək. Canlı dəstəkə yaz aşağı sağ küncdən onlar kömək edərlər. Pulun itməz qorxma 5 dəfə yanlış daxil etsən müvəqqəti blok olur bir neçə saatdan sonra yenə cəhd edə bilərsən.
Ответить