Vavada aplikacja - van külön magyar alkalmazás?
Vavada aplikacja - van külön magyar alkalmazás?
Sziasztok. A Vavada aplikacja kifejezést keresve leginkább lengyel találatokat kapok, de nekem magyarul lenne szükségem egy jó mobilalkalmazásra. Létezik magyar nyelvű app? Vagy a lengyel is átállítható magyarra? Nem szeretnék idegen nyelvű felületen bénázni. Esetleg a webes PWA az egyetlen megoldás? Kérlek, írjátok meg a tapasztalataitokat. Köszönöm.
Re: Vavada aplikacja - van külön magyar alkalmazás?
Szia. A Vavada aplikacja alatt a lengyelek a mobilalkalmazást értik, de Magyarországra nincs külön letölthető natív app. Amit tehetsz: a Vavada weboldala mobilon is tökéletesen működik, és van PWA (Progressive Web App) verzió. Ez úgy működik, hogy felrakod a kezdőképernyődre, és olyan, mintha egy app lenne. A nyelvet be tudod állítani magyarra a beállításokban, szóval nem kell lengyelül szenvedned. Semmilyen .apk fájlt ne tölts le, mert az nem hivatalos. A PWA biztonságos és gyors. Én is ezt használom, és teljesen elégedett vagyok. A telepítés menete egyszerű: nyisd meg a Vavada oldalt Chrome-ban, és kattints a menüben a "Telepítés" opcióra. Részletes útmutatót itt találsz: vavada aplikacja